Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης

Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
search
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης
  • Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης

Aquaphor Morion DWM-101S Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης

11414
Aquaphor

Φίλτρο νερού αντίστροφης όσμωσης Aquaphor Morion DWM-101S, με ενσωματωμένο compact δοχείο αποθήκευσης 5 λίτρων που τοποθετείται κάτω από τον πάγκο του νεροχύτη και έχει ανεξάρτητο βρυσάκι για το καθαρό νερό. Πανίσχυρο φίλτρο νερού με διήθηση 0,0001 micron, με εμπλουτισμό ιχνοστοιχείων και ρύθμισης Ph. Περιλαμβάνει τα πρώτα ανταλλακτικά χρήσης.

279,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
Ποσότητα
Σε απόθεμα

Με 30,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το σύστημα αντίστροφης όσμωσης Morion της AQUAPHOR αντιπροσωπεύει μια εντελώς νέα κατηγορία οικιακών συσκευών, είναι ισχυρό ώστε να παρέχει 190 λίτρα καθαρό νερό την ημέρα και με τεχνολογία DWAY που εμπλουτίζει στο τελικό στάδιο επεξεργασίας τα χρήσιμα μεταλλικά στοιχεία που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός, βελτιώνοντας ταυτόχρονα το PH του νερού.

Ιδανική επιλογή για νερό από δίκτυα ύδρευσης με υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα και επιβαρυμένο με βαρέα μέταλλα, νιτρικά, φυτοφάρμακα, μικρόβια και βακτήρια.

Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του καθαρού φιλτραρισμένου νερού γίνεται από το ανεξάρτητο βρυσάκι, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας.

KOYZINA.JPEG

Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (φίλτρα, μεμβράνη όσμωσης, λάστιχα, βρυσάκι, παροχέα νερού, παροχέα αποχέτευσης).

Εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια επεξεργασίας :

PERILAMBANEI_1.JPEG

Πρώτο στάδιο: Κ5 - Προφίλτρο στερεών 5 micron

Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο και αφαιρεί : χώμα, λάσπη, σκουριά, άμμο, πέτρες και άλλα αιωρούμενα σωματίδια.

(αντικατάσταση κάθε 6 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί)

Δεύτερο στάδιο: Κ2 - Φίλτρο ενεργού φυτικού ινώδους άνθρακα (CarbFiber Block) με τεχνολογία Aqualen και βακτηριοστατικό ασήμι 3 micron

Το CarbFiber Block με τεχλονογία AQUALEN έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων. Παρέχει ένα ρυθμό προσρόφησης (δύο τάξεις μεγέθους υψηλότερο από τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα) και την ικανότητα να αφαιρεί ακόμη και ίχνη συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων και τοξικών οργανικών ακαθαρσιών, όπως χλώριο, πετρελαιοειδή, φαινόλες, χλωροφόρμιο, βαρέα μέταλλα, υδράργυρο, φυτοφάρμακα, διάφορα χημικά-τοξικά και έχει βακτηριοστατική δράση.

(αντικατάσταση κάθε 6 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί)

Τρίτο στάδιο: RO-50S - Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης 190 λίτρων/ημέρα 0,0001 micron

Ισχυρή και με τεχνολογία αιχμής μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, που μειώνει και αφαιρεί τη σκληρότητα και τις επιβλαβείς ουσίες που υπάρχουν στο νερό της βρύσης όπως. σκληρότητα (άλατα), μέταλλα και βαρέα μέταλλα (σίδηρος, μόλυβδος, υδράργυρος, χαλκός, αλουμίνιο κ.α.), πετροχημικά, φαινόλες, νιτρικά, νιτρώδη, φαρμακευτικά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων των ορμονών και των αντιβιοτικών) και βακτήρια, ιούς, κύστες.

(αντικατάσταση κάθε 18 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί)

Τέταρτο στάδιο: K7M - Ειδικό φίλτρο εμπλουτισμού μεταλλικών στοιχείων και ρύθμισης του Ph

Φίλτρο με τεχνολογία DWAY (υπο-κρυσταλλικό ανοργανοποιητή), για την τελική επεξεργασία του νερού εμπλουτίζοντας με τα χρήσιμα μεταλλικά στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ρυθμίζει το PH, βελτιώνοντας τη γεύση, για να έχετε στο ποτήρι σας απόλυτα καθαρό, υγιεινό και γευστικό νερό.

(αντικατάσταση κάθε 12 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί)


AQUAPHOR δημιούργησε την καλύτερη αντίστροφη όσμωση με μοναδικές καινοτομίες. Δείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα του συστήματος σε σύγκριση με την τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι υπόλοιπες εταιρίες φίλτρων νερού:

sygkrisi_AA_SITE_1.JPEG

VS.JPEG

Πλεονεκτήματα του RO-101S Morion έναντι απλών συστημάτων αντίστροφης όσμωσης :

- Ενσωματωμένο δοχείο αποθήκευσης νερού 5 λίτρων νερού εξοικονομεί πολύ χώρο με πλάτος μόλις 37cm αντί ξεχωριστής δεξαμενής των απλών συστημάτων. Με την τεχνολογία δοχείου WWT (νερού/νερού), το σύστημα Morion έχει υψηλότερη απόδοση και ταχύτητα επεξεργασίας, περίπου 10 λεπτά για 1 λίτρο φιλτραρισμένου νερού, αντί 20 λεπτών στα απλά συστήματα. Επίσης μειώνει το νερό απόρριψης που αποχετεύει στο 50%, κάνοντας εξοικονόμηση νερού έως 9.000 λίτρα το χρόνο, έναντι των απλών συστημάτων.


- Δεν χρειάζεται ρεύμα και ειδικές αντλίες, γιατί μπορεί να δουλέψει με μόλις 1,9bar, αντί με 3,5bar που χρειάζονται τα απλά συστήματα.
- Έχει στάδιο εμπλουτισμού του νερού με μαγνήσιο (Mg) και ασβέστιο (Ca) στον στάνταρ εξοπλισμό του, αντί με επιπλέον στάδιο και έξτρα χρέωση στα απλά συστήματα.
- Χαμηλότερο κόστος συντήρησης, σε αντίθεση με τα απλά συστήματα.
- Εύκολη συντήρηση με την τεχνολογία CLICK AND TURN.
Με την τεχνολογία CLICK AND TURN, μπορείτε πολύ εύκολα να τοποθετήσετε και να αντικαταστήσετε με δύο κινήσεις τα ανταλλακτικά φίλτρα, χωρίς εργαλεία, χωρίς ειδικά κλειδιά, απλά εύκολα και γρήγορα.

Το ανταλλακτικό φίλτρο είναι ενιαίο με το περίβλημά του, έτσι δεν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον ούτε με τα χέρια του ανθρώπου που θα κάνει την εγκατάσταση, σε αντίθεση με τα συμβατικά φίλτρα. Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος επιμόλυνσης με το υλικό που θα καθαρίσει το νερό και σε κάθε αλλαγή των ανταλλακτικών θα έχετε πάντα καινούργιο περίβλημα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο παρουσίασης και εγκατάστασης του συστήματος.

      

Διαστάσεις(mm): 420x370x190

Θερμοκρασία λειτουργίας: 5⁰C έως 40⁰C

Πίεση λειτουργίας: 1,9 - 6,3 bar

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης του συστήματος φίλτρανσης εντός της Αθήνας, από εξειδικευμένο προσωπικό, με χαμηλό κόστος.

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης είναι υψηλή, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.

To σύστημα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 5 ως 40 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11414

Χαρακτηριστικά

Τύπος Ανταλλακτικού
Εμπλουτισμού Ιχνοστοιχείων
Ενεργός Άνθρακας Ινώδης
Μεμβράνη Αντίστρ. Όσμωσης
Προφίλτρο
Διήθηση Micron
0.0001
Χρονική Διάρκεια
12 - 18 Μήνες
Τύπος Προϊόντος
Αντίστροφης Όσμωσης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
group_work Συγκατάθεση cookie