Aquaphor Modern V2 Πορτοκαλί Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου

Aquaphor Modern V2 Πορτοκαλί Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου - Aquaphor
search
  • Aquaphor Modern V2 Πορτοκαλί Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου - Aquaphor
  • Aquaphor Modern V2 Πορτοκαλί Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου - Aquaphor
  • Aquaphor Modern V2 Πορτοκαλί Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου - Aquaphor
  • Aquaphor Modern V2 Πορτοκαλί Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου - Aquaphor
  • Aquaphor Modern V2 Πορτοκαλί Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου - Aquaphor

Aquaphor Modern V2 Πορτοκαλί Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου

11423
Aquaphor

Φίλτρο νερού άνω πάγκου Aquaphor Modern V2 πορτοκαλί. Αποδοτικό φίλτρο νερού που τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και μπορεί να προσαρμοστεί στις περισσότερες βρύσες, χωρίς να χρειάζεται ειδική εγκατάσταση, απλά και εύκολα. Ισχυρό, υψηλής τεχνολογίας και κομψό. Περιλαμβάνει το πρώτο ανταλλακτικό χρήσης.

54,90 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
Ποσότητα
Σε απόθεμα

Με 30,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Το σύστημα φίλτρανσης MODERN, τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και συνδυάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία στα φίλτρα νερού με τον ξεχωριστό μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής από την AQUAPHOR.

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προηγμένη Τεχνολογία

Το AQUALEN είναι υλικό ινών ενεργού φυτικού άνθρακα. Το AQUALEN έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων. Παρέχει ένα ρυθμό προσρόφησης (δύο τάξεις μεγέθους υψηλότερο από τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα) και την ικανότητα να αφαιρεί ακόμη και ίχνη συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων και τοξικών οργανικών ακαθαρσιών, όπως παρασιτοκτόνα, τριαλογονομεθάνες, χλωροφαινόλες και φαρμακευτικά προϊόντα
Οι ιδιότητες υψηλής πορώδους και ανταλλαγής ιόντων του AQUALEN ενισχύουν περαιτέρω την υπεροχή του σε προσρόφησης συγκρινόμενο με τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα. Ο κύριος λόγος είναι η μικρή διάμετρος της ίνας και επομένως η πολύ μεγάλη εξωτερική επιφάνεια ανά μονάδα βάρους (μία έως δύο τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες εξωτερικές επιφάνειες από τον κοκκώδη). 
Η επιφάνεια απορρόφησης Aqualen είναι 33 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών απορροφητικών ιόντων ανταλλαγής. Τα φίλτρα που βασίζονται στην τεχνολογία Aqualen είναι περισσότερο από 10 φορές ταχύτερα και πιο αξιόπιστα από τα συμβατικά φίλτρα.

Το IAM είναι μια τεχνολογία κατασκευής ενός μέσου φιλτραρίσματος νερού με υψηλής πυκνότητας απορροφητικά υλικά.

Όταν το Aqualen αναμειγνύεται με κοκκώδη απορροφητικά υλικά, η τεχνολογία IAM δημιουργεί ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι το μίγμα προσρόφησης επιτυγχάνει τις μοναδικές και υψηλές αποδόσεις.
Το IAM εμποδίζει το φαινόμενο διοχέτευσης και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της ροής του νερού σε όλο το φίλτρο.

Η τεχνολογία DFS είναι η μέθοδος εφαρμογής αργύρου στην πιο ενεργή ιοντική μορφή της για τις ίνες AqualenTM.
Το DFS αυξάνει σημαντικά τα βακτηριοκτόνα αποτελέσματα σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, τα οποία χρησιμοποιούν μεταλλικό ασήμι που αποτίθεται σε ενεργό άνθρακα.
Χάρη στην τεχνολογία DFS, τα φίλτρα AQUAPHOR πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και υγιεινής.

Η τεχνολογία HSS εξαλείφει την επαφή του καταναλωτή με τα απορροφητικά υλικά και τους επικίνδυνους ρύπους που απορροφούνται κατά τη λειτουργία του φίλτρου.

Τα φίλτρα AQAUPHOR ορίζουν το παγκόσμιο πρότυπο για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών.

Τεχνολογία που δεν απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία και ειδικές γνώσεις για την εγκατάστασή του.

Προσφέρει γρήγορη και εύκολη συντήρηση, χάρη στα κουμπωτά ανταλλακτικά που διαθέτει.

Κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά, σε συμμόρφωση κατά DIN (Γερμανίας).

Αποτελεσματικότητα

Με τα δύο φίλτρα που περιέχει στο εσωτερικό του (B-200) αφαιρεί και μειώνει: το χλώριο, πετρελαιοειδή, φαινόλες, Βαρέα Μέταλλα (όπως μόλυβδο και κάδμιο), παρασιτοκτόνα, οργανικές ενώσεις, έχει βακτηριοστατική δράση καθώς βελτιώνεται και η ποιότητα του νερού. Aφαιρεί την οσμή και βελτιώνει τη γεύση από το νερό χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

αντικατάσταση κάθε :

  • κάθε 6 μήνες για 4 άτομα
  • κάθε 10 μήνες για 3 άτομα
  • κάθε 12 μήνες για 2 άτομα

ή 4.000 λίτρα ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Στο πάνω μέρος της συσκευής υπάρχει ένδειξη με ημερολόγιο που σας υπενθυμίζει τον μήνα για την αλλαγή των ανταλλακτικών φίλτρων.

Προαιρετικά μπορείτε να το εξοπλίσετε με τα ανταλλακτικά (B-200H), που "μαλακώνει" το νερό (διάρκεια για 1.000 λίτρα), ειδικά για τις περιοχές με υψηλή σκληρότητα νερού και πολλά άλατα.

Μοντέρνος Σχεδιασμός



Περιλαμβάνει Στη Συσκευασία :

Α. Παροχέα νερού για τη σύνδεση στην οικιακή βρύση.

Β. Μετατροπέα σπειρωμάτων (αντάπτορας) για να μπορεί να τοποθετηθεί στις περισσότερες οικιακές βρύσες.

Γ. Ένδειξη υπενθύμισης (ημερολόγιο) αλλαγής των φίλτρων στο πάνω μέρος της συσκευής, ρυθμιζόμενη σε αναλογία με τα άτομα που χρησιμοποιούν το φίλτρο.

Δ. Τα πρώτα ανταλλακτικά φίλτρα.

Διαστάσεις(mm): 272x117

Θερμοκρασία λειτουργίας: 5⁰C έως 40⁰C

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης του συστήματος φίλτρανσης εντός της Αθήνας, από εξειδικευμένο προσωπικό, με χαμηλό κόστος.

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης είναι υψηλή, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.

To σύστημα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 5 ως 40 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11423

Χαρακτηριστικά

Τύπος Ανταλλακτικού
Ενεργός Άνθρακας Ινώδης
Διάρκεια σε Λίτρα
4000
Χρονική Διάρκεια
6 - 12 Μήνες
Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού
Ναι
Κόστος Αλλαγής Ανταλλακτικών
20.00€
Τρόπος Αλλαγής Ανταλλακτικού
Κουμπωτός
Τύπος Προϊόντος
Άνω Πάγκου - Βρύσης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
group_work Συγκατάθεση cookie