• Με έκπτωση!
  • -4,00 €
    Aquaphor B100-25 Maxfor (3 τεμάχια) Ανταλλακτικό Φίλτρο - Aquaphor

Aquaphor B100-25 Maxfor (3 τεμάχια) Ανταλλακτικό Φίλτρο

Κωδικός: 11397

18,90 €
14,90 € Έκπτωση 4,00 €
με ΦΠΑ

Ανταλλακτικό φίλτρο Aquaphor Β100-25 (Β25) Maxfor τριών τεμαχίων, για κανάτες της AQUAPHOR. TIME , ONYX , AMETHYST και για κανάτες Brita Maxtra.

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


phone Καλέστε μας: +30 2108310001

Τα ανταλλακτικά φίλτρα αποτελούν την καρδιά κάθε συσκευής φίλτρανσης νερού.

Με τις καλύτερες ποικιλίες ενεργού άνθρακα και με την καινοτομία AQUALEN, τα ανταλλακτικό Β100-25 της AQUAPHOR κατακρατά και μειώνει ιζήματα και αιωρούμενα στερεά όπως άμμο, πέτρες, λάσπη, σκουριά, καθώς και χλώριο, πετρελαιοειδή, φαινόλες, χλωροφόρμιο, μόλυβδο, υδράργυρο, φυτοφάρμακα, διάφορες οργανικές ενώσεις, βελτιώνει γεύση και την ποιότητα του νερού και εξαλείφει την κακή οσμή.

Διάρκεια ανταλλακτικού : 200 λίτρα ή έως 1 μήνα ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Μοντέλα κανατών της AQUAPHOR που ταιριάζει : TIME , ONYX , AMETHYST

Το ανταλλακτικό φίλτρο κανάτας Β100-25 της Aquaphor μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κανάτες άλλων παραγωγών της ΕΕ, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. (Brita Maxtra)

Κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομίες της AQUAPHOR :

Όλα τα μέρη παράγονται από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα και είναι απαλλαγμένα από BPA.

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11397

Χαρακτηριστικά

Για Συσκευές
Κανατών
Τύπος Ανταλλακτικού
Ενεργός Άνθρακας Ινώδης
Διάρκεια σε Λίτρα
200
Χρονική Διάρκεια
1 Μήνας

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

group_work Συγκατάθεση cookie