• Με έκπτωση!
  • -4,00 €
    Aquaphor B100-25 Mg Maxfor (3 τεμάχια) Ανταλλακτικό Φίλτρο - Aquaphor

Aquaphor B100-25 Mg Maxfor (3 τεμάχια) Ανταλλακτικό Φίλτρο

Κωδικός: 11399

18,90 €
14,90 € Έκπτωση 4,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

Ανταλλακτικό φίλτρο Aquaphor Β100-25 Mg+ (Β25 Mg+) Maxfor με εμπλουτισμό μαγνησίου, για κανάτες της AQUAPHOR TIME , ONYX , AMETHYST. Είναι συμβατό και για κανάτες Brita Maxtra.

Ποσότητα
Σε απόθεμα

phone Καλέστε μας: +30 2108310001

Τα ανταλλακτικά φίλτρα αποτελούν την καρδιά κάθε συσκευής φίλτρανσης νερού.

Με τις καλύτερες ποικιλίες ενεργού άνθρακα και με την καινοτομία AQUALEN, τα ανταλλακτικό Β100-25 Mg+ της AQUAPHOR κατακρατά και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης. Βελτιώνει γεύση και την ποιότητα του νερού, εξαλείφει την κακή οσμή και ''μαλακώνει'' το νερό.

Επιπλέον το ανταλλακτικό B25 Mg+ συμβάλλει στην υγεία σας, εμπλουτίζοντας φυσικά το πόσιμο νερό με το απαραίτητο (που δύσκολο βρίσκουμε) μαγνήσιο.

Διάρκεια ανταλλακτικού : 200 λίτρα ή έως 1 μήνα ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Μοντέλα κανατών της AQUAPHOR που ταιριάζει : TIME , ONYX , AMETHYST

Το ανταλλακτικό φίλτρο κανάτας Β100-25 Mg+ της Aquaphor μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κανάτες άλλων παραγωγών της ΕΕ, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. (Brita Maxtra)

Κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομίες της AQUAPHOR :

Όλα τα μέρη παράγονται από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα και είναι απαλλαγμένα από BPA.

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11399

Χαρακτηριστικά

Για Συσκευές
Κανατών
Τύπος Ανταλλακτικού
Εμπλουτισμού Μαγνησίου
Ενεργός Άνθρακας Ινώδης
Διάρκεια σε Λίτρα
200
Χρονική Διάρκεια
1 Μήνας

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

group_work Συγκατάθεση cookie