Ecosoft YUC2 Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου

Κωδικός: 11354

85,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

Φίλτρο νερού Ecosoft YUC2 με δύο στάδια επεξεργασίας, που τοποθετείται κάτω από τον νεροχύτη και συνδέεται απευθείας στην παροχή κρύου νερού της οικιακής βρύσης χωρίς να χρειάζεται τρύπημα ο πάγκος ή ο νεροχύτης της κουζίνας. Περιλαμβάνει το πρώτο ανταλλακτικό χρήσης.

Ποσότητα
Σε απόθεμα

phone Καλέστε μας: +30 2108310001

Ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου δύο σταδίων με δύο φίλτρα ενεργού άνθρακα (Carbon Block) 10'' και απευθείας σύνδεση στην παροχή κρύου νερού της οικιακής βρύσης.

Τοποθετείται εύκολα κάτω από τον πάγκο της κουζίνας με απευθείας σύνδεση μεταξύ παροχής κρύου νερού και μπαταρίας της κουζίνας, χωρίς τρύπημα του πάγκου ή του νεροχύτη.

APEYUEIAS_STH_BRYSH_QF.JPEG

Το σύστημα περιλαμβάνει:

  • Δύο κάνιστρα βαρέως τύπου 10'' (made in EU).
  • Τέσσερα εξαρτήματα QUICK FIT ένα ορειχάλκινο μαστό 1/2'', για τη σύνδεση των κανίστρων μεταξύ τους (πρώτο και δεύτερο στάδιο) και τα εξαρτήματα QUICK FIT για τις συνδέσεις.
  • Kλειδί σύσφιξης των κανίστρων.
  • Βάση ανάρτησης στον τοίχο.
  • Ειδική σωλήνα για την υδραυλική σύνδεση της συσκευής με την παροχή νερού και για τη σύνδεση με την παροχή της βρύσης.
  • Δύο ανταλλακτικό φίλτρα από συμπαγή ενεργό άνθρακα (AQUAPHOR B510-02) 5 micron.  

Tο φίλτρο Aquaphor B510-02 των 10''με διήθηση 5 micron είναι υψηλής ποιότητας και ισχυρό φίλτρο συμπαγούς φυτικού ενεργού άνθρακα.

Προηγμένη Τεχνολογία

Το AQUALEN είναι υλικό ινών ενεργού φυτικού άνθρακα. Το AQUALEN έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων. Παρέχει ένα ρυθμό προσρόφησης (δύο τάξεις μεγέθους υψηλότερο από τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα) και την ικανότητα να αφαιρεί ακόμη και ίχνη συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων και τοξικών οργανικών ακαθαρσιών, όπως παρασιτοκτόνα, τριαλογονομεθάνες, χλωροφαινόλες και φαρμακευτικά προϊόντα.
Οι ιδιότητες υψηλής πορώδους και ανταλλαγής ιόντων του AQUALEN ενισχύουν περαιτέρω την υπεροχή του σε προσρόφηση, συγκρινόμενο με τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα. Ο κύριος λόγος είναι η μικρή διάμετρος της ίνας και επομένως η πολύ μεγάλη εξωτερική επιφάνεια ανά μονάδα βάρους (μία έως δύο τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες εξωτερικές επιφάνειες από τον κοκκώδη). 

Η επιφάνεια απορρόφησης Aqualen είναι 33 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών απορροφητικών ιόντων ανταλλαγής. Τα φίλτρα που βασίζονται στην τεχνολογία Aqualen είναι περισσότερο από 10 φορές ταχύτερα και πιο αξιόπιστα από τα συμβατικά φίλτρα.

Το CarbFiber Block CFB είναι μια τεχνολογία κατασκευής μέσων φιλτραρίσματος νερού με διαφορετικούς βαθμούς διήθησης και έχει σχεδιαστεί για νερό οποιουδήποτε επιπέδου ρύπανσης.
Το CFB αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των φίλτρων αντικατάστασης AQUAPHOR, διατηρώντας υψηλή την ποιότητα καθαρισμού.

Η τεχνολογία DFS είναι η μέθοδος εφαρμογής αργύρου στην πιο ενεργή ιοντική μορφή της για τις ίνες AqualenTM.
Το DFS αυξάνει σημαντικά τα βακτηριοκτόνα αποτελέσματα σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, τα οποία χρησιμοποιούν μεταλλικό ασήμι που αποτίθεται σε ενεργό άνθρακα.
Χάρη στην τεχνολογία DFS, τα φίλτρα AQUAPHOR πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και υγιεινής.

Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού.

Αφαιρεί και μειώνει: ιζήματα, χώμα, λάσπη, άμμοχλώριο, οργανικά, χημικά, φυτοφάρμακα. 

Βελτιώνει:  Οσμή και γεύση

(αντικατάσταση κάθε 6 μήνες ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί)

Εφαρμογή: για κρύο νερό
Διήθηση : 5 micron
Ταχύτητα διήθησης: 2 L / λεπτό
Διαστάσεις: 10” x 2 1/2” (25,1 cm x 7,0 cm)
Μέγιστη πίεση νερού λειτουργίας: 0,63 MPa (6,5 at)
Θερμοκρασία λειτουργίας: 5⁰C έως 38⁰C

Διαστάσεις Συσκευής (mm): 370x280x150

Θερμοκρασία λειτουργίας: 2⁰C έως 45⁰C

Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 5 bar

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης του συστήματος φίλτρανσης εντός της Αθήνας, από εξειδικευμένο προσωπικό, με χαμηλό κόστος.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται ρυθμός ροής 2 λίτρα/λεπτό.

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης είναι υψηλή, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.

To σύστημα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 5 ως 40 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11354

Χαρακτηριστικά

Τύπος Ανταλλακτικού
Ενεργός Άνθρακας Συμπαγής
Διήθηση Micron
5
Διάρκεια σε Λίτρα
7000
Χρονική Διάρκεια
6 Μήνες
Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού
Όχι
Κόστος Αλλαγής Ανταλλακτικών
28.00€
Τρόπος Αλλαγής Ανταλλακτικού
Κλασσικός με Κλειδί

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: