Aquaphor RO-50 OSMO-50-K Ανταλλακτική Μεμβράνη

Aquaphor RO-50 OSMO-50-K Ανταλλακτική Μεμβράνη
search
  • Aquaphor RO-50 OSMO-50-K Ανταλλακτική Μεμβράνη
  • Aquaphor RO-50 OSMO-50-K Ανταλλακτική Μεμβράνη
  • Aquaphor RO-50 OSMO-50-K Ανταλλακτική Μεμβράνη

Aquaphor RO-50 OSMO-50-K Ανταλλακτική Μεμβράνη

11456
Aquaphor

Aquaphor RO-50 OSMO-50-K ανταλλακτική μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης 50GPD 190 λίτρα/ημέρα για τα συστήματα Aquaphor DWM-70 και το παλιό μοντέλο Aquaphor Morion 101.

59,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
Ποσότητα
Σε απόθεμα

Με 30,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης 190 λίτρων/ημέρα 0,0001 micron

Ισχυρή και με τεχνολογία αιχμής μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, που μειώνει και αφαιρεί τη σκληρότητα και τις επιβλαβείς ουσίες που υπάρχουν στο νερό της βρύσης όπως. σκληρότητα (άλατα), μέταλλα και βαρέα μέταλλα (σίδηρος, μόλυβδος, υδράργυρος, χαλκός, αλουμίνιο κ.α.), πετροχημικά, φαινόλες, νιτρικά, νιτρώδη, φαρμακευτικά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων των ορμονών και των αντιβιοτικών) και βακτήρια, ιούς, κύστες.

(αντικατάσταση κάθε 12 με 18 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί)

Για το σύστημα :

  • Morion DWM 70 (Αντίστρωφη Όσμωση)

Με την τεχνολογία CLICK AND TURN, μπορείτε πολύ εύκολα να τοποθετήσετε και να αντικαταστήσετε με δύο κινήσεις τα ανταλλακτικά φίλτρα, χωρίς εργαλεία, χωρίς ειδικά κλειδιά, απλά εύκολα και γρήγορα.

Το ανταλλακτικό φίλτρο είναι ενιαίο με το περίβλημά του, έτσι δεν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον ούτε με τα χέρια του ανθρώπου που θα κάνει την εγκατάσταση, σε αντίθεση με τα συμβατικά φίλτρα. Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος επιμόλυνσης με το υλικό που θα καθαρίσει το νερό και σε κάθε αλλαγή των ανταλλακτικών θα έχετε πάντα καινούργιο περίβλημα.

Κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11456

Χαρακτηριστικά

Για Συσκευές
DWM-70
Τύπος Ανταλλακτικού
Μεμβράνη Αντίστρ. Όσμωσης
Διήθηση Micron
0.0001
Χρονική Διάρκεια
12 - 18 Μήνες
Τύπος Προϊόντος
Ανταλλακτικά Φίλτρα
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
group_work Συγκατάθεση cookie