Αξιόπιστα & αποτελεσματικά φίλτρα νερού για χρήση σε πραγματικές καθημερινές συνθήκες

Θέλουμε να κάνουμε σωστή δουλειά ...

Από την ιδέα στην υλοποίηση – όλη η διαδικασία γίνεται από εμάς. Η όλη διαδικασία παραγωγής πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας. Η εσωτερική παραγωγή είναι ο μόνος τρόπος για να κατασκευάσουμε φίλτρα υψηλότερης ποιότητας για εσάς.

Ο δικός μας τρόπος παραγωγής μας επιτρέπει:

  • Να χρησιμοποιούμε υλικά υψηλότερης ποιότητας και αποδοτικές τεχνολογίες χωρίς να αυξάνουμε το κόστος των φίλτρων.
  • Να βελτιώνουμε συνεχώς τα φίλτρα μας χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες.
  • Ο έλεγχος της ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής μας καταστεί πιο αξιόπιστα τα φίλτρα μας.

Δημιουργώντας τα φίλτρα νερού Aquaphor, αναζητούσαμε τρόπους για την εξάλειψη των μειονεκτημάτων των συμβατικών φίλτρων νερού: πώς να καθαρίζουμε κάθε σταγόνα νερού, πώς να αφαιρούμε τα βαρέα μέταλλα, πώς να βελτιώνουμε την απόδοση ενώ παράλληλα να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ως αποτέλεσμα της έρευνας μας, αναπτύξαμε τεχνολογίες για τη δημιουργία ανθεκτικών και εξαιρετικά αποτελεσματικών φίλτρων νερού που είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν σε πραγματικές συνθήκες.

Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα, η AQUAPHOR ορίζει το παγκόσμιο πρότυπο στον καθαρισμό οικιακών υδάτων. Επί του παρόντος, η AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επιλεκτικών ιοντοανταλλακτικών ινών, ενώ η χρήση σε προϊόντα φίλτρων οικιακής χρήσης είναι η υπογραφή της εταιρείας καθώς και η τεχνογνωσία της.Κατασκευάζουμε αποκλειστικά φίλτρα

Η Aquaphor (θυγατρική της Electrophor Inc.) ιδρύθηκε το 1992 για να αναπτύξει και να παράγει φίλτρα νερού. Έχει εξελιχθεί σε μια διεθνή εταιρεία με παραγωγικούς και ερευνητικούς χώρους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία και στην Εσθονία. Περισσότεροι από 16 εκατομμύρια οικογένειες από 44 χώρες επωφελούνται ήδη από τη χρήση των προϊόντων της Aquaphor.

Είμαστε ερευνητές και κάθε μέρα δημιουργούμε πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες επεξεργασίας νερού έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό.Έλεγχος ποιότητας σε κάθε στάδιο

Πώς καταφέρνουμε να φτιάξουμε τα καλύτερα φίλτρα στον κόσμο; Παίρνουμε αποδοτικές τεχνολογίες, σωστά υλικά, εξειδικευμένο προσωπικό και προσθέτουμε και έλεγχο ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής (διαδικασία).

Από το 2006 η Aquaphor ενημερώνει συνεχώς την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001. Τον Ιούλιο του 2018 η Aquaphor έλαβε την τελευταία πιστοποίηση πιστότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015.

Κάθε μία από τις ευρεσιτεχνίες μας 80+ αντιπροσωπεύει μια επιστημονική ανακάλυψη ή εφεύρεση που αυξάνει την αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού μας. Όλες οι πρώτες ύλες που απαιτούνται για την παραγωγή των φίλτρων μας - όπως τα πλαστικά, ο ενεργός άνθρακας και οι ρητίνες - υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

Παρόλο που συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους διεθνείς προμηθευτές (π.χ. BASF, John Guest, Mitsubishi, Purolite), το Κέντρο Ερευνών της Aquaphor εξετάζει κάθε παρτίδα των αποκτηθέντων πρώτων υλών και παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του προϊόντος.