H Ιστοσελίδα www.aquaphor.com.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης ΥΔΩΡ WATER AND CLIMA SOLOTUTIONS ΟΕ με (ΑΦΜ: 998627917, ΔΟΥ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ), και εδρεύει στην Ελλάδα, στον Δήμο Περιστερίου, στην διεύθυνση, Λεωφόρος Κηφισού 48β, Τ.Κ 104 42, Τηλ: 210.83.100.01 e-mail: [email protected]

Η πλοήγησή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς και η πραγματοποίηση παραγγελίας ή επικοινωνία με την εταιρεία μας σημαίνει την αποδοχή αυτών των όρων από εσάς.

Τροποποίηση όρων χρήσης

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει μέρος ή το σύνολο των περιεχομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Κάθε τροποποίηση των όρων ισχύει με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα μας. «Πελάτης» είναι το άτομο ή εταιρία που αγοράζει προϊόντα από το www.aquaphor.com.gr. «Προϊόντα» είναι τα αντικείμενα που πωλούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στον «Πελάτη» και για τα οποία υπάρχει ισχύουσα και νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης. Οι όροι χρήσης δεν επηρεάζουν την ισχύ και την εφαρμογή των συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Κράτους.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του aquaphor.com.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο aquaphor.com.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αντιγραφή, αναπαραγωγή κειμένων, εικόνων και γραφικών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος βάσει της προστασίας Ελληνικής και Διεθνούς νομοθεσίας.

Πωλούμενα είδη

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.aquaphor.com.gr, έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης, που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν, συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.aquaphor.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του, να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Εγγυήσεις

Το www.aquaphor.com.gr παρέχει πλήρη εγγύηση σε όλα τα προιόντα που διαθέτει.
Για τη λειτουργία της εγγύησης είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς (θεωρημένη απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης), καθώς επίσης και η απόδειξη του τεχνίτη-εγκαταστάτη, που εγκατέστησε την συσκευή (όταν η συσκευή απαιτεί εγκατάσταση), ο οποίος πρέπει να κατέχει, τη νόμιμη άδεια που απαιτείται, για την εγκατάσταση του προιόντος που προμηθευτήκατε.

Εγγυήσεις Φίλτρων νερού

Συγκεκριμμένα, η εγγύηση είναι Διετής (24 μήνες απο την ημερομηνία αγοράς) για όλα τα συστήματα φίλτρανσης νερού που διατίθενται στο www.aquaphor.com.gr . Hλεκτρικά/ηλεκτρονικά μέρη (όπου αυτά υπάρχουν) καλύπτονται με εγγύηση 12 μηνών. Αναλώσιμα περιεχόμενα προφίλτρα, φίλτρα και μεμβράνες θεωρούνται αναλώσιμα, αντικαθίστανται με βάση την ποιότητα και ποσότητα νερού που επεξεργάζονται και κατά συνέπεια δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση.
Ρητά εξαιρούνται και δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση ζημιές που:
α) Προκαλούνται κατά την μεταφορά από τον πελάτη
β) Συνιστούν φυσιολογική φθορά
γ) Οφείλονται σε κακή ή μη ενδεδειγμένη χρήση (για παράδειγμα, επεξεργασία/φίλτρανση νερού εκτός προδιαγραφών λειτουργίας του συστήματος φίλτρανσης) ή στη χρήση οικιακών συστημάτων φίλτρανσης για επαγγελματικούς σκοπούς.
δ) Οφείλονται σε ανεπαρκή, ακατάλληλη ή μη εγκεκριμμένη εγκατάσταση και συντήρηση ή μη ασφαλή τοποθέτηση
ε) Οφείλονται στην παραμέληση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος
στ) Οφείλονται σε εξωγενείς ή αιφνίδιους παράγοντες όπως υπερπίεση δικτύου ύδρευσης, υδραυλικά πλήγματα κλπ
Η εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων φίλτρανσης νερού γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Tο www.aquaphor.com.gr δεν ευθύνεται για οποιουδήποτε είδους ζημιές προκύψουν (στους χρήστες-πελάτες ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο) από/υπο λανθασμένη, ελλειπή ή μη εγκεκριμμένη/πιστοποιημένη υδραυλική εγκατάσταση των προιόντων που διαθέτει η οποία θα πρέπει να εκτελείται απο αδειοδοτημένους τεχνίτες υδραυλικούς (λαμβάνοντας υπόψη τα συγκεκριμμένα φυσικοχημικά δεδομένα του προς επεξεργασία ύδατος στο χώρο εγκατάστασης πχ πίεση,θερμοκρασία,μικροβιακό φορτίο κλπ). Επίσης,το www.aquaphor.com.gr δεν ευθύνεται για οποιουδήποτε είδους ζημιές προκύψουν (στους χρήστες-πελάτες ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο) απο/υπο αιφνίδια γεγονότα που συνδέονται με την υδραυλική εγκατάσταση όπως παροδικές ή έντονες αυξομειώσεις υδραυλικής πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης, υδραυλικά πλήγματα κλπ τα οποία και είναι εκτός του ελέγχου του www.aquaphor.com.gr. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιο εκπρόσωπο του www.aquaphor.com.gr, και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα αντικαθιστώντας το προβληματικό προϊόν ή παίρνοντας πίσω τα χρήματα σας (Βλ. Εγγυήσεις ή/και Επιστροφές προϊόντων).

Tα συστήματα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλα για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 2 ως 45 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

Ενημερώσεις αλλαγής φίλτρου

Με την αγορά οποιουδήποτε φίλτρου νερού αυτόματα δημιουργείται ειδοποίηση η οποία αποστέλλεται στον χρήστη μία εβδομάδα πριν την παρέλευση της ημερομηνίας αλλαγής του φίλτρου. Ο χρήστης μπορεί να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή από την υπηρεσία ειδοποιήσεων επικοινωνώντας μαζί μας είτε κάνοντας κλικ στο λίνκ στο email ειδοποίησης.

Περιορισμός ευθύνης

Το aquaphor.com.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To aquaphor.com.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

Παρεχόμενες πληροφορίες – Προϊόντα - Παραγγελίες

H εταιρεία μας καταβάλει προσπάθεια για την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν. Το www.aquaphor.com.gr προσφέρει πληροφορίες και συμβουλές για τα προϊόντα αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να αντικαταστήσει την ιατρική συμβουλή του οφθαλμίατρού σας. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων,αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Για να θεωρηθεί μία παραγγελία αποδεκτή θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς και να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, κατόπιν θα λάβετε e-mail από εμάς το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της. Η λήψη αυτού επιβεβαιώνει την αποδοχή από την εταιρεία μας.

Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτισθεί σύμβαση, παραγγελία, μεταξύ της εταιρείας μας και εσάς αναφορικά με οποιαδήποτε προϊόντα, παρά μόνον όταν η παραγγελία σας γίνει ρητώς αποδεκτή από εμάς. Αν δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και τα χρήματα έχουν ήδη αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, τότε αυτά θα επιστρέφονται.

Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση, σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που συνοδεύουν τα προϊόντα που παρέχονται από τον διαδικτυακό μας τόπο.

Τιμές προϊόντων

Το σύνολο των τιμών των προϊόντων μας που αναγράφονται και προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο και προβλεπόμενο ποσό Φ.Π.Α (αλλά όχι τα έξοδα αποστολής), με την επιφύλαξη του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών αυτών οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο. Φροντίζουμε πάντοτε να διασφαλίζουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Η εταιρεία δεν υποχρεούται να αποδεχθεί παραγγελία και να πραγματοποιήσει πώληση προϊόντων, που λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, εμφανίζονται στην ιστοσελίδα με τιμή εσφαλμένη. Σε περίπτωση που σε παραγγελία υπάρξει τέτοιο σφάλμα στην τιμή, ενημερώνεστε και με απόφασή σας η παραγγελία εκτελείται με την νέα τιμή ή ακυρώνεται.Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα θεωρήσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο κάθε ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν στη λανθασμένη τιμή (ακόμα και αν σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας).

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Ενημερώνεστε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσω ενδείξεων που βρίσκονται στη σελίδα κάθε προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το www.aquaphor.com.gr επιφυλάσσεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων του εάν αυτά δεν είναι διαθέσιμα κατά τον χρόνο της παραγγελίας. Σε περίπτωση προβλήματος με την διαθεσιμότητα παραγγελθέντος προϊόντος, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας, γνωστοποιώντας τον λόγο που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο ή για τον πιθανό νέο χρόνο παράδοσης. Εσείς αποφασίζετε αν θα εκτελεστεί η παραγγελία σε νέο χρόνο παράδοσης ή αν θα ακυρωθεί και τυχόν πληρωμές θα επιστραφούν χωρίς καθυστέρηση.

Απόρριψη Παραγγελίας

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να αποσύρουμε από την ιστοσελίδα μας οποιοδήποτε προϊόν ή ύλη ανά πάσα στιγμή. Σε εξαιρετικές περιστάσεις διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε μια παραγγελία, ακόμη και αν σας έχουμε στείλει επιβεβαίωση αυτής.

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης οφείλει να σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, να τηρεί τους όρους χρήσεως και να παρέχει τα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Δεσμεύεται πως δε θα κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.aquaphor.com.gr για την τέλεση αξιόποινων πράξεων σύμφωνα με το Δίκαιο του Ελληνικού Κράτους. Επίσης δεσμεύεται πως δε θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.aquaphor.com.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό ή βλαπτικό για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τους χρήστες του. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.aquaphor.com.gr έχει το δικαίωμα να μη δημοσιεύει περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί υβριστικό ή προσβλητικό γι αυτό. Ο πελάτης οφείλει να μην κάνει ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ότι έχει γίνει τέτοια παραγγελία έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές. Οφείλετε να μας παρέχετε με ορθότητα και ακρίβεια την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας , την ταχυδρομική σας διεύθυνση και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας.Εγγυάστε δε ότι μπορείτε να κάνετε δεσμευτικές συμβάσεις.

Επίσης αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο. Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε να προωθήσουμε την παραγγελία σας.