Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Μάρκα

Μάρκα

Τύπος Ανταλλακτικού

Τύπος Ανταλλακτικού

Χρονική Διάρκεια

Χρονική Διάρκεια

Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού

Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού

Τρόπος Αλλαγής Ανταλλακτικού

Τρόπος Αλλαγής Ανταλλακτικού

Διήθηση Micron

Διήθηση Micron

Διάρκεια σε Λίτρα

Διάρκεια σε Λίτρα

Χρώμα

Χρώμα

Χωρητικότητα

Χωρητικότητα

Για Συσκευές

Για Συσκευές

Τύπος Προϊόντος

Τύπος Προϊόντος

Τιμή

Τιμή

 • 0,00 € - 718,00 €

Προϊόντα

Προϊόντα

Υποκατηγορίες

 • Φίλτρα Άνω Πάγκου &...

  Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου και βρύσης, τοποθετούνται δίπλα από τον νεροχύτη και συνδέονται πανεύκολα πάνω στην οικιακή βρύση που ήδη υπάρχει στο σπίτι σας. Μειώνουν και αφαιρούν αποτελεσματικά τις βλαβερές ουσίες από το νερό όπως χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, οργανικές ουσίες, χώμα, λάσπη, άμμο, σκουριά. Βελτιώνουν τη γεύση και την οσμή.

 • Φίλτρα Κάτω Πάγκου

  Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου, τοποθετούνται κάτω από τον νεροχύτη. Το καθαρό νερό έρχεται στο ποτήρι σας με ανεξάρτητο βρυσάκι ή απευθείας μέσω της οικιακής βρύσης που ήδη έχετε στο σπίτι σας. Διαθέτουν πολλά στάδια επεξεργασίας του νερού και μπορούν να μειώσουν και να αφαιρέσουν αποτελεσματικά τις βλαβερές ουσίες από το νερό όπως χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, οργανικές ουσίες, χώμα, λάσπη, άμμο, σκουριά, σκληρότητα, βακτήρια και άλλα. Βελτιώνουν τη γεύση και την οσμή.

 • Κανάτες Με Φιλτρο Νερού

  Οι κανάτες με ενσωματωμένο φίλτρο νερού είναι πρακτικές, μοντέρνες και σύγχρονες συσκευές που παρέχουν καθαρό και υγιεινό νερό. Λόγω της φορητότητάς τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από το σπίτι, εύκολα στο γραφείο και το εξοχικό. Οι διαστάσεις τους επιτρέπουν την τοποθέτησή τους στο ψυγείο (στην πόρτα ή στο ράφι) για να απολαμβάνετε και παγωμένο το φιλτραρισμένο νερό.

 • Φίλτρα Πλυντηρίου

  Τα φίλτρα νερού για τα πλυντήρια τοποθετούνται στην παροχή κρύου νερού του πλυντηρίου ρούχων ή πιάτων. Μειώνουν τη σκληρότητα του νερού προστατεύοντας τις συσκευές από το σχηματισμό αλάτων και αυξάνουν την απόδοση του απορρυπαντικού έως 30% (ανάλογα με την ποιότητα και σκληρότητα του νερού κάθε περιοχής).

 • Φίλτρα Κεντρικής Παροχής

  Τα φίλτρα νερού κεντρικής παροχής, τοποθετούνται στην κεντρική παροχή του κρύου νερού. Κατάλληλα για οικίες (μικρές ή μεγάλες), καφετέριες, ξενοδοχεία κλπ. Μπορούν να δεχτούν ανταλλακτικά για την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, άμμου, λάσπης, σκουριάς, προστατεύοντας ολόκληρη την εγκατάσταση και τις συσκευές νερού αλλά και ανταλλακτικά ενεργού άνθρακα για να μειώσουν χλώριο, βαρέα μέταλλα και άλλες βλαβερές ουσίες.

 • Φίλτρα Αντίστροφης...

  Τα φίλτρα νερού αντίστροφης όσμωσης έχουν εξαιρετικά μεγάλο βαθμό διήθησης με την ειδική μεμβράνη που διαθέτουν και παράγουν αποθηκεύοντας νερό υψηλής ποιότητας. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του καθαρού φιλτραρισμένου νερού γίνεται από το ανεξάρτητο βρυσάκι, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας. Ιδανική επιλογή για νερό από δίκτυα ύδρευσης με υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα και επιβαρυμένο με βαρέα μέταλλα, νιτρικά, φυτοφάρμακα, μικρόβια και βακτήρια.

 • Αποσκληρυντές Νερού

  Οι αποσκληρυντές νερού αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα του ''σκληρού νερού''. Εγκαθίστανται συνήθως στην κεντρική παροχή και ''μαλακώνουν'' το νερό αντικαθιστώντας τα σκληρά άλατα (Ασβεστίου και Μαγνησίου) με μαλακά (Νατρίου) και παρατείνουν τη ζωή στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές (πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνες, boilers, καφετιέρες, βραστήρες) και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις (μπάνιο, βρύσες, καζανάκια, υδρομασάζ).

 • Ανταλλακτικά Φίλτρα

  Ανταλλακτικά φίλτρα για τις συσκευές των περισσοτέρων κατασκευαστών φίλτρων νερού στον κόσμο. Ανταλλακτικά για κανάτες, συσκευών άνω και κάτω πάγκου, αντίστροφης όσμωσης, μπάνιου, κεντρικής παροχής σε όλες τις διαστάσεις.

 • Παρελκόμενα Φίλτρων

  Παρελκόμενα για τις περισσότερες συσκευές φίλτρων νερού. Εξαρτήματα quick fit, αντάπτορες, σύνδεσμοι παροχείς νερού, ειδική σωλήνα, βρυσάκια και τρίοδες βρύσες κουζίνας, ψηφιακά όργανα και χημικά προϊόντα μέτρησης νερού και άλλα.

 • Παγούρια Με Φίλτρο Νερού

  Το μπουκάλι AQUAPHOR City με ανταλλακτικό φίλτρο 150 λίτρων είναι σχεδιασμένο για φιλτράρισμα κρύου πόσιμου νερού βρύσης είναι ένας ασφαλής και βιώσιμος τρόπος για να μειώσετε το πλαστικό αποτύπωμα στο περιβάλλον, ενώ παραμένετε ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι κατασκευασμένο από Tritan ™ - ένα υλικό ανθεκτικό στα χτυπήματα, κατάλληλο για τρόφιμα, απαλλαγμένο από BPA, αλογόνα, ορθοφθαλικούς εστέρες και άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Ενεργά φίλτρα