Φιλτράρισμα κατά

Τιμή

Τιμή

  • 0,00 € - 145,00 €

Παρελκόμενα Φίλτρων

Παρελκόμενα για τις περισσότερες συσκευές φίλτρων νερού. Εξαρτήματα quick fit, αντάπτορες, σύνδεσμοι παροχείς νερού, ειδική σωλήνα, βρυσάκια και τρίοδες βρύσες κουζίνας, ψηφιακά όργανα και χημικά προϊόντα μέτρησης νερού και άλλα.

Παρελκόμενα Φίλτρων

Παρελκόμενα Φίλτρων

Υπάρχουν 48 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 48

Ενεργά φίλτρα

Τιμή 12,90 €
Αγορά

Μπουκάλι μεταφοράς φιλτραρισμένου νερού Aquaphor Bottle 500ml, με λουράκι ανάρτησης και κούμπωμα ασφαλείας. Κατασκευασμένο από Tritan ™ , ένα υλικό ανθεκτικό στα χτυπήματα, κατάλληλο για τρόφιμα, απαλλαγμένο από BPA και αλογόνα.

Τιμή 35,00 €

Ψηφιακός μετρητής νερού Digiflow 8000T. Μετράει τα λίτρα και τις ημέρες που έχουν χρησιμοποιηθεί τα φίλτρα νερού, καθώς και τον ρυθμό ροής. Χρήσιμο εξάρτημα για την παρακολούθηση των ανταλλακτικών φίλτρων της συσκευής σας, για την έγκαιρη αλλαγή τους.

Τιμή 25,00 €

Ψηφιακός μετρητής TDS και θερμοκρασίας νερού TDS meter. Μετράει τη συγκέντρωση μετάλλων, αλάτων, κατιόντων ή ανιόντων αλλά και οργανικής ύλης που υπάρχουν διαλυμένα στο νερό, καθώς και τη θερμοκρασία.

Τιμή 9,00 €

Τέστ ανίχνευσης χλωρίου στο νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό το υγρό όπως παρέχεται, δεν απαιτείται αραίωσηΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο για ερευνητική χρήση. Δεν πίνεται. Διαβρωτικό σε μέταλλα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.

group_work Συγκατάθεση cookie