Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής

Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής - Aquaphor
search
 • Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής - Aquaphor
 • Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής - Aquaphor
 • Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής - Aquaphor
 • Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής - Aquaphor
 • Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής - Aquaphor
 • Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής - Aquaphor

Aquaphor Viking Φίλτρο Νερού Κεντρικής Παροχής

11486
Aquaphor

Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaphor Viking, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι (INOX), κατάλληλο για μεγάλες οικίες και για κανονικές καταναλώσεις φιλτραρισμένου νερού. Δεν περιλαμβάνει το πρώτο ανταλλακτικό χρήσης ενεργού άνθρακα (Β520-13).

289,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
Ποσότητα
Σε απόθεμα

Με 30,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Σύστημα κεντρικής παροχής VIKING υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Με στόχο τη μείωση των ιζημάτων, του χλωρίου και του μολύβδου σε κάθε βρύση. Εξοπλίζεται με φίλτρο ενεργού ινώδη άνθρακα δύο σταδίων φίλτρανσης.

Σχεδιασμένο για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Αντέχει σε υψηλή πίεση στο δίκτυο νερού. 

Βασικοί λόγοι για να επιλέξετε το σύστημα VIKING :

 • Υψηλή ροή και χαμηλή πτώση πίεσης

Το σύστημα Viking καθαρίζει με αξιοπιστία το κρύο νερό και απομακρύνει τις αδιάλυτες ενώσεις, τα βαρέα μέταλλα, το χλώριο και άλλους ρύπους.

 • Κομψό και με μοντέρνο σχεδιασμό

Στιβαρό περίβλημα ανοξείδωτου χάλυβα, που ταιριάζει κατάλληλα στο εσωτερικό κάθε μπάνιου αν δεν έχετε αρκετό χώρο για να το αποκρύψετε.

 • Απλή εγκατάσταση και συντήρηση

Απλή και γρήγορη αλλαγή του ανταλλακτικού φίλτρου. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις και εργαλεία για την αντικατάσταση των φίλτρων. Η διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού είναι περίπου 12 μήνες (100.000λίτρα / 25lpm), ανάλογα με την δομή του συστήματος φίλτρανσης, την κατανάλωση  και της ποιότητας του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Πως δουλεύει
Το πανίσχυρο σύστημα Viking καθιστά όλο το νερό στο σπίτι εξαιρετικό για μπάνιο και καθαριότητα. Κρατήστε το δέρμα σας ασφαλές από χλώριο, σίδηρο, πολυάριθμες τοξικές υδατοδιαλυτές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων.
Το σύστημα Viking προστατεύει το θερμοσίφωνα, τα πλυντήρια (πιάτων και ρούχων και τα εξαρτήματα του μπάνιου σας από απρόβλεπτα έξοδα συντήρησης. Με την μοντέρνα εμφάνισή του από ανοξείδωτο ατσάλι, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε σημείο του σπιτιού σας που θα φαίνεται, χωρίς να χρειάζεται ειδικό χώρο να το κρύψετε.

Τι φιλτράρει
Μειώνει: σίδηρο και άλλες αδιάλυτες ακαθαρσίες, ιζήματα, χλώριο, βαρέα μέταλλα συμπεριλαμβανομένου μολύβδου, χαλκού, υδραργύρου, οργανικές ενώσεις, υπολείμματα φαρμάκων, παρασιτοκτόνα, φαινόλες, βακτήρια
Υδατάνθρακες: μειώνει την υπερβολική σκληρότητα
Επιπλέον: αποτελεσματικό σε κολλοειδές σίδηρο και κατακράτηση βρωμιάς, περιέχει άργυρο στην ιονική του μορφή που βοηθά στη μείωση των βακτηριδίων.

Στη συσκευασία περιέχεται :

 • Συσκευή VIKING από ανοξείδωτο ατσάλι
 • Βάση επίτοιχης στήριξης
 • Ειδικό εξάρτημα σύνδεσης με ταχυσύνδεσμο ρακόρ διατομής εισόδου/εξόδου 3/4'' (και 1'' χωρίς τα ρακόρ)

Προηγμένη Τεχνολογία

Το AQUALEN είναι υλικό ινών ενεργού φυτικού άνθρακα. Το AQUALEN έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων. Παρέχει ένα ρυθμό προσρόφησης (δύο τάξεις μεγέθους υψηλότερο από τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα) και την ικανότητα να αφαιρεί ακόμη και ίχνη συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων και τοξικών οργανικών ακαθαρσιών, όπως παρασιτοκτόνα, τριαλογονομεθάνες, χλωροφαινόλες και φαρμακευτικά προϊόντα
Οι ιδιότητες υψηλής πορώδους και ανταλλαγής ιόντων του AQUALEN ενισχύουν περαιτέρω την υπεροχή του σε προσρόφησης συγκρινόμενο με τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα. Ο κύριος λόγος είναι η μικρή διάμετρος της ίνας και επομένως η πολύ μεγάλη εξωτερική επιφάνεια ανά μονάδα βάρους (μία έως δύο τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες εξωτερικές επιφάνειες από τον κοκκώδη). 
Η επιφάνεια απορρόφησης Aqualen είναι 33 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών απορροφητικών ιόντων ανταλλαγής. Τα φίλτρα που βασίζονται στην τεχνολογία Aqualen είναι περισσότερο από 10 φορές ταχύτερα και πιο αξιόπιστα από τα συμβατικά φίλτρα.

Το IAM είναι μια τεχνολογία κατασκευής ενός μέσου φιλτραρίσματος νερού με υψηλής πυκνότητας απορροφητικά υλικά.

Όταν το Aqualen αναμειγνύεται με κοκκώδη απορροφητικά υλικά, η τεχνολογία IAM δημιουργεί ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι το μίγμα προσρόφησης επιτυγχάνει τις μοναδικές και υψηλές αποδόσεις.
Το IAM εμποδίζει το φαινόμενο διοχέτευσης και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της ροής του νερού σε όλο το φίλτρο.

Η τεχνολογία DFS είναι η μέθοδος εφαρμογής αργύρου στην πιο ενεργή ιοντική μορφή της για τις ίνες AqualenTM.
Το DFS αυξάνει σημαντικά τα βακτηριοκτόνα αποτελέσματα σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα, τα οποία χρησιμοποιούν μεταλλικό ασήμι που αποτίθεται σε ενεργό άνθρακα.
Χάρη στην τεχνολογία DFS, τα φίλτρα AQUAPHOR πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και υγιεινής.

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαστάσεις(mm): 600 x 180

Θερμοκρασία λειτουργίας: 5⁰C έως 40⁰C

Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 6bar

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης είναι υψηλή, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται από αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιας ημέρας από την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.

To σύστημα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 5 ως 40 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11486

Χαρακτηριστικά

Τύπος Ανταλλακτικού
Ενεργός Άνθρακας Ινώδης
Διήθηση Micron
5
Διάρκεια σε Λίτρα
100000
Χρονική Διάρκεια
12 Μήνες
Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού
Όχι
Κόστος Αλλαγής Ανταλλακτικών
100.00€
Τρόπος Αλλαγής Ανταλλακτικού
Κουμπωτός
Τύπος Προϊόντος
Κεντρικής Παροχής
Φίλτρα Κάτω Πάγκου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
group_work Συγκατάθεση cookie