Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Aquaphor B510-04 Softening 10'' Ανταλλακτικό Φίλτρο

Aquaphor B510-04 Softening 10'' Ανταλλακτικό Φίλτρο
search
  • Aquaphor B510-04 Softening 10'' Ανταλλακτικό Φίλτρο

Aquaphor B510-04 Softening 10'' Ανταλλακτικό Φίλτρο

11494
Aquaphor

Ανταλλακτικό φίλτρο υψηλής απόδοσης Aquaphor B510-04 (για συσκευές Trio και τις περισσότερες συσκευές κάτω πάγκου) με ειδική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων, η οποία μειώνει τη σκληρότητα του νερού.

19,90 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
Ποσότητα
Σε απόθεμα

Με 30,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Tο ανταλλακτικό φίλτρο Aquaphor B510-04 (για συσκευές Trio και τις περισσότερες συσκευές κάτω πάγκου) περιέχει ειδική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων, η οποία μειώνει τη σκληρότητα του νερού.

Μαλακώνει το νερό, λύνοντας το πρόβλημα των επικαθίσεων που δημιουργούν τα άλατα στο βρασμένο νερό.
Μπορεί να αναγεννηθεί στο σπίτι.

Σχεδιάζονται έτσι ώστε η ροή των υδάτων να γίνεται από κάτω προς τα πάνω, εξασφαλίζοντας μακρύ χρόνο επαφής, επιτρέποντας τη μέγιστη προσρόφηση και επεξεργασία.

Η διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού είναι περίπου 6 με 12 μήνες (4.000λίτρα / 2lpm), ανάλογα με την δομή του συστήματος φίλτρανσης, την κατανάλωση και της ποιότητας του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Προτείνεται για την προστασία και για την καλή λειτουργία του ανταλλακτικού φίλτρου να προηγείται προ-φίλτρο καθαρισμού του νερού από χώμα, άμμο, λάσπες, σκουριά και άλλα αιωρούμενα στερεά.

Θερμοκρασία λειτουργίας: 5⁰C έως 40⁰C

Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 6bar

To σύστημα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 5 ως 40 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11494

Χαρακτηριστικά

Για Συσκευές
Άνω & Κάτω Πάγκου 10''
Τύπος Ανταλλακτικού
Ρητίνη Ανταλλαγής Ιόντων
Διάρκεια σε Λίτρα
4000
Χρονική Διάρκεια
6 - 12 Μήνες
Τύπος Προϊόντος
Ανταλλακτικά Φίλτρα
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
group_work Συγκατάθεση cookie