Aquaphor A1000 Αποσκληρυντής 28 Λίτρων

 • Χωρίς απόθεμα
Aquaphor A1000 Αποσκληρυντής 28 Λίτρων - Aquaphor
search
 • Aquaphor A1000 Αποσκληρυντής 28 Λίτρων - Aquaphor
 • Aquaphor A1000 Αποσκληρυντής 28 Λίτρων - Aquaphor

Aquaphor A1000 Αποσκληρυντής 28 Λίτρων

17387
Aquaphor
890,00 €
με ΦΠΑ

1Ο αποσκληρυντής νερού Aquaphor A1000, επιτυγχάνει ταυτόχρονη αφαίρεση και μείωση σιδήρου, μαγγανίου και σκληρότητας στο νερό. Παρατείνει τη ζωή στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνες, boilers, καφετιέρες, βραστήρες αλλά και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις μπάνιο, βρύσες, καζανάκια, υδρομασάζ. Ιδανικό για μεγάλες οικίες με έως επτά άτομα.

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

time_to_leave Βάλτε μία παραγγελία μέσα στα επόμενα 22 Hours : 38 Minutes : 39 Seconds και αν όλα τα προϊόντα είναι σε απόθεμα θα αποστείλουμε την παραγγελία σας σήμερα.
Ισχύει μόνο για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος.
Προσθέστε προϊόντα αξίας 30,00 € στο καλάθι σας και κερδίστε δωρεάν μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος και έως 2 κιλά σε βάρος ή όγκο.
 • shopping_cart

  Ανταγωνιστικές Τιμές

  Διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες και εκπτώσεις για να εξοικονομήσετε χρήματα.

 • local_shipping

  Άμεση παράδοση

  Εγγυόμαστε γρήγορη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας, ώστε να φτάσουν στην πόρτα σας το συντομότερο δυνατόν.

 • check_box

  Ασφαλείς Συναλλαγές

  Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας για να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 • location_city

  Ευέλικτες Επιλογές Πληρωμής

  Δεχόμαστε ποικιλία μεθόδων πληρωμής διευκολύνοντας τις συναλλαγές σας.

Αν το νερό είναι ''σκληρό'' δημιουργούνται λεκέδες στις βρύσες, στα πλακάκια ή στη μπανιέρα από άλατα που δεν καθαρίζουν εύκολα. Οι βρύσες του σπιτιού παρουσιάζουν συχνά προβλήματα (στάζουν), στο πλυντήριο χρειάζεται πολύ απορρυπαντικό για να δημιουργηθεί λίγη σαπουνάδα, το δέρμα και τα μαλλιά είναι σκληρά μετά το μπάνιο. Το σκληρό νερό επίσης δημιουργεί επικαθήσεις στις σωληνώσεις του σπιτιού ή του μαγαζιού και σε όλες τις συσκευές (πλυντήριο ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνας, καφετιέρα, παγομηχανή) δημιουργώντας προβλήματα και μειώνοντας το χρόνο ζωής τους. Επίσης, γεμίζουν άλατα και οι αντιστάσεις των συσκευών που μειώνει την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να ζεσταίνει το νερό πολύ πιο αργά καταναλώνοντας πολύ περισσότερο ρεύμα.

Ο αποσκληρυντής νερού Aquaphor 1000, επιτυγχάνει ταυτόχρονη αφαίρεση και μείωση σιδήρου, μαγγανίου και σκληρότητας στο νερό. Εγκαθίστανται συνήθως στην κεντρική παροχή και ''μαλακώνουν'' το νερό αντικαθιστώντας τα σκληρά άλατα (Ασβεστίου και Μαγνησίου) με μαλακά (Νατρίου) και παρατείνουν τη ζωή στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές (πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνες, boilers, καφετιέρες, βραστήρες) και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις (μπάνιο, βρύσες, καζανάκια, υδρομασάζ). Ιδανικό μεγάλες οικίες με έως επτά άτομα.

Διαθέτει πλήρως αυτόματο επεξεργαστή που επιτυγχάνει τη βέλτιστη απόδοση.

Το σύστημα χρησιμοποιεί καινοτόμες βαλβίδες διπλού πυρήνα που αυξάνουν την απόδοση της αναγέννησης. 

Έως και 30% λιγότερο αλάτι.

Η ειδικά σχεδιασμένη δεξαμενή περιέχει πολύ λεπτό πλέγμα και σφικτά συμπιεσμένη ρητίνη ιοντοανταλλαγής ανθεκτική στο χλώριο με κόκκους 2 φορές μικρότερες από τις κλασσικές στήλες. Ο σχεδιασμός της δεξαμενής επεκτείνει την επαφή του με το νερό και ενισχύει τη συνολική απόδοση του αλατιού.

Έως και 5 φορές λιγότερο νερό για αναγέννηση.

Η αναγέννηση της ριτήνης και ιδιαίτερα του συστήματος απομάκρυνσης σιδήρου είναι μια διαδικασία που καταναλώνει νερό για κλασικά συστήματα με στήλες. Η καινοτόμα, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Βαλβίδα Dual Core του AQUAPHOR A800 εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη και απρόσκοπτη απόδοση, με ελάχιστη ποσότητα νερού.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Επαναστατική πατενταρισμένη βαλβίδα διπλού πυρήνα
 • Εξαιρετική αποτελεσματικότητα αλατιού
 • Έλεγχος με πλήρως αυτόματο επεξεργαστή
 • Μείωση σιδήρου (Fe) μέχρι 10ppm
 • Ταυτόχρονη αφαίρεση και μείωση σιδήρου, μαγγανίου και σκληρότητας
 • Αξιόπιστα εξαρτήματα ανοξείδωτου χάλυβα και σωλήνα αποστράγγισης
 • Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα σε όλο το εύρος πίεσης από 1,5 έως 7bar

1. Ο συμπαγής τύπος περιβλήματος "Ντουλάπι".

2. Απορροφητικό μεγάλης χωρητικότητας που παρέχει υψηλή απόδοση και απόλυτη απομάκρυνση του σιδήρου, του μαγγανίου και της σκληρότητας

3. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βαλβίδα διπλού πυρήνα, που παρέχει συνεχή λειτουργία

4. Ελεγκτής με μεγάλη οθόνη.

5. Ο διανομέας με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διανέμει το επεξεργασμένο νερό σε όλο τον όγκο του απορροφητικού

6. Ειδικό κάλυμμα για εύκολη πρόσβαση στη δεξαμενή

7. Η βαλβίδα παράκαμψης (bypass)

8. Εξαιρετικά αξιόπιστη δεξαμενή από πλαστικό με γυαλί.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Μέγιστη μείωση σιδήρου σιδήρου : (10 ppm)*

Ελάχιστο pH, τυποποιημένες μονάδες : (7)

Νερό & θερμοκρασία περιβάλλοντος Ελάχιστο-Μέγιστο : (4-49 °C)

Ελάχιστη πίεση νερού : (1.4bar) - Μέγιστη πίεση νερού : (7bar)

Μέγιστη ταχύτητα ροής προς αποστράγγιση κατά τη διάρκεια της αναγέννησης : (7.6 L/min)**

Ρυθμός ροής service (1,0 bar) πτώση : (20,8L/min)***

Πτώση πίεσης (22,7 L / min) : (1bar)

Τύπος ελεγκτή : Ογκομετρική / Χρονική

Υδραυλική σύνδεση : 1'' ίντσα αρσενικό

Ελάχιστη διάμετρο γραμμής αποστράγγισης : (1,6cm)

Μέγεθος δοχείου (Διάμετρος x Ύψος) : (26,7 x 66cm)

Ύψος x Μήκος x Βάθος : (79.5 x 40,4 x 48,5cm)

Βάρος : (48kg)

Σημείωση : Τα δεδομένα μπορεί να διαφέρουν από διαφορετικές ποιότητες νερού και εφαρμογές.

* Μείωση σιδήρου σε 0,3 ppm ή λιγότερο.

** Ο ρυθμός ροής πρέπει να επαληθεύεται στο τέλος της γραμμής αποστράγγισης.

*** Για τους σκοπούς του μεγέθους των συσκευών υδραυλικών εγκαταστάσεων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ο ονομαστικός ρυθμός παροχής και η αντίστοιχη απώλεια πίεσης. Η παρατεταμένη λειτουργία ενός δοχείου νερού με ρυθμούς ροής που υπερβαίνουν τον ελεγχόμενο ρυθμό ροής σέρβις (20,8 L / min) μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την απόδοση. Ο διακεκομμένος ρυθμός ροής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα (35,2 L / min).

Κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

17387

Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος
Αποσκληρυντές Νερού

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή της παραγγελίας (ή της πληρωμής στην περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τράπεζα). Η αποστολή γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Kόστος αποστολής

Για παραγγελίες έως και 30€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.
Για παραγγελίες άνω των 30€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου αξίας και πληρωμή μέσω ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ, τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,00€

Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ως «δυσπρόσιτη» ή «απομακρυσμένη», η αποστολή θα γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. με συστημένο και express δέμα και θα σας ενημερώσουμε ανάλογα.

Επίσης, στην περίπτωση που το δέμα σας είναι υπερβολικά ογκώδες ή υπερβαίνει σε βάρος τα τρία (3) κιλά, και διαφοροποιείται το κόστος αποστολής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ανάλογα. Με την ολοκλήρωση της αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

Μπορείτε επίσης, να παραλάβετε την παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής, από το κατάστημά μας Λεωφόρος Κηφισού 48β, Τ.Κ 104 42. Στην περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, παρακαλούμε σημειώσατε πως, περαιτέρω αγορές στον χώρο του καταστήματος, που είναι εκτός ηλεκτρονικής παραγγελίας, οι τιμές μπορεί να διαφοροποιούνται σε σχέση με αυτές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής από εμάς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 2108310001.

Επιστροφή παραγγελίας / προϊόντος

Επιστροφή προϊόντος μπορεί να γίνει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

 • Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 2108310001, ενημερώνοντάς μας για τους λόγους της επιστροφής.
 • Το προϊόν θα πρέπει να είναι σφραγισμένο και την αρχική του συσκευασία, όπως ακριβώς σας εστάλει.
 • Τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη που πραγματοποιεί την επιστροφή και θα πρέπει να γίνει με ανιχνεύσιμο δέμα (συστημένο ή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών). Μαζί με το προϊόν θα πρέπει να μας επιστραφεί και η ανάλογη απόδειξη και Δελτίο Αποστολής (ή οποιοδήποτε φορολογικό έγγραφο έχετε παραλάβει από εμάς).
 • Με την παραλαβή του προϊόντος και τον έλεγχο για την καλή του κατάσταση, θα πιστωθεί ο λογαριασμός σας με την ανάλογη αξία του προϊόντος (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τυχόν έξοδα αποστολής).

Υπαναχώρηση & Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή του η οποία γίνεται σύμφωνα με τα παρακάτω.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 • Σε περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος και κάλυψης εγγύησης: θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Service Center.
 • Σε περιπτώσεις όπου το προϊόν δεν λειτουργεί κατά την στιγμή της παραλαβής και επιθυμείτε αντικατάστασή του με νέο και όχι επιστροφή: για αντικατάσταση του προβληματικού προϊόντος και συγκεκριμένα σε όσες περιπτώσεις υπάρχει και προβλέπεται από τον κατασκευαστή συγκεκριμένη διαδικασία αντικατάστασης.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς. Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων. Ειδικά στις περιπτώσεις εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όπου το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα, θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% της αξίας τιμολόγησης, εκτός και αν αφορά αγορά που πραγματοποιήσατε έπειτα από δική μας πρόταση.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί κλπ.

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος: Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία. Έξοδα αποστολής: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος.

Στις παραπάνω περιπτώσεις εκτός της Υπαναχώρησης, η όποια αντικατάσταση ή πίστωση θα γίνεται αφού ελεγχθεί το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστωθεί μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης σύμφωνα με τα παραπάνω. Η επιστροφή του όποιου καταβεβλημένου τιμήματος ή μέρους αυτού εφόσον υπόκειται σε διαδικασία μείωσης του επιστρεφόμενου ποσού, θα γίνεται με έκδοση Δωροεπιταγής για επόμενη αγορά.

Προκειμένου να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώστε τη σχετική «Φόρμα Επιστροφής» πατώντας εδώ. Η αίτηση υπαναχώρησης μπορεί να σταλεί άμεσα ηλεκτρονικά ή με συστημένη επιστολή προς την Εταιρία μας ή μπορείτε να την προσκομίσετε με δικά σας μέσα στην Έδρα της εταιρίας μας.

Σχόλια (0)