Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου

Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου
search
 • Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου
 • Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου
 • Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου
 • Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου
 • Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου
 • Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου
 • Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου

Aquaphor Favorite Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου

11406
Aquaphor

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Aquaphor Favorite, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, που τοποθετείται κάτω από τον πάγκο του νεροχύτη της κουζίνας και έχει ανεξάρτητο βρυσάκι για το καθαρό νερό. Βαρέως τύπου, με ανταλλακτικό φίλτρο 2 σταδίων και διήθηση 1 micron. Περιλαμβάνει το πρώτο ανταλλακτικό χρήσης.

189,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
Ποσότητα
Σε απόθεμα

Με 30,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύστημα φίλτρανσης Favorite της Aquaphor, για τοποθέτηση κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας με ανεξάρτητο βρυσάκι. Έχει περίβλημα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel) και εξοπλίζεται με ισχυρό φίλτρο ινώδους ενεργού άνθρακα τελευταίας τεχνολογίας δύο σταδίων 10 και 1 micron. Το υψηλής ποιότητας φίλτρο παρέχει καθαρό και υγιεινό νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.

Η τοποθέτηση και η συντήρησή του, είναι εύκολη και δεν πιάνει χώρο λόγω των μικρών του διαστάσεων.

Περιλαμβάνει στη συσκευασία :

 • Συσκευή φίλτρανσης με κέλυφος από ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Το πρώτο ανταλλακτικό φίλτρο B150.
 • Πλήρες κιτ εγκατάστασης (σωληνάκια, βρυσάκι, παροχέα νερού).

Εξοπλίζεται με το ισχυρό φίλτρο Β150 :

Πρώτο στάδιο:

Συμπαγής ενεργός ινώδης άνθρακας από κέλυφος καρύδας 10 micron με Aqualen και βακτηριοκτόνο πρόσθετο αργύρου στην ενεργό ιοντική του μορφή.

 

Δεύτερο στάδιο:

Εξαιρετικά πυκνός συμπαγής ενεργός ινώδης άνθρακας από κέλυφος καρύδας 1 micron με Aqualen και βακτηριοκτόνο πρόσθετο αργύρου στην ενεργό ιοντική του μορφή.

Το AQUALEN είναι υλικό ινών ενεργού φυτικού άνθρακα. Το AQUALEN έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων. Παρέχει ένα ρυθμό προσρόφησης (δύο τάξεις μεγέθους υψηλότερο από τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα) και την ικανότητα να αφαιρεί ακόμη και ίχνη συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων και τοξικών οργανικών ακαθαρσιών, όπως παρασιτοκτόνα, τριαλογονομεθάνες, χλωροφαινόλες και φαρμακευτικά προϊόντα
Οι ιδιότητες υψηλής πορώδους και ανταλλαγής ιόντων του AQUALEN ενισχύουν περαιτέρω την υπεροχή του σε προσρόφησης συγκρινόμενο με τον κοκκώδη απλό ενεργό άνθρακα. Ο κύριος λόγος είναι η μικρή διάμετρος της ίνας και επομένως η πολύ μεγάλη εξωτερική επιφάνεια ανά μονάδα βάρους (μία έως δύο τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες εξωτερικές επιφάνειες από τον κοκκώδη). 
Η επιφάνεια απορρόφησης Aqualen είναι 33 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών απορροφητικών ιόντων ανταλλαγής. Τα φίλτρα που βασίζονται στην τεχνολογία Aqualen είναι περισσότερο από 10 φορές ταχύτερα και πιο αξιόπιστα από τα συμβατικά φίλτρα.

Αφαιρεί και μειώνει: χώμα. λάσπη, σκουριά, πέτρες, αιωρούμενα στερεά, χλώριο, πετρελαιοειδή, φαινόλες, χλωροφόρμιο, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, διάφορα χημικά-τοξικά, έχει βακτηριοστατική δράση καθώς βελτιώνεται και η ποιότητα του νερού. Aφαιρεί την οσμή και βελτιώνει τη γεύση από το νερό χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

αντικατάσταση κάθε :

 • κάθε 12 μήνες για 4 άτομα

ή 12.000 λίτρα ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Διαστάσεις(mm): 180x180x200

Θερμοκρασία λειτουργίας: 5⁰C έως 40⁰C

Πίεση λειτουργίας: 3,5bar

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης του συστήματος φίλτρανσης εντός της Αθήνας, από εξειδικευμένο προσωπικό, με χαμηλό κόστος.

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης είναι υψηλή, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.) , να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.

To σύστημα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 5 ως 40 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

11406

Χαρακτηριστικά

Τύπος Ανταλλακτικού
Ενεργός Άνθρακας Ινώδης
Ενεργός Άνθρακας Συμπαγής
Διήθηση Micron
1
Διάρκεια σε Λίτρα
12000
Χρονική Διάρκεια
12 Μήνες
Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού
Όχι
Τρόπος Αλλαγής Ανταλλακτικού
Κουμπωτός
Τύπος Προϊόντος
Φίλτρα Κάτω Πάγκου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
group_work Συγκατάθεση cookie