Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού

  • Χωρίς απόθεμα
Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού
search
  • Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού
  • Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού
  • Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού
  • Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού
  • Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού
  • Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού
  • Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού

Aquaphor J. Shmidt 500 White Κανάτα Με Φίλτρο Νερού

18636
Aquaphor

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor J. Shmidt 500 2,8 λίτρων λευκό χρώμα. Η συσκευή συνδυάζει όλες τις δυνατότητες ενός συστήματος φίλτρανσης κάτω πάγκου με το μέγεθος και τη φορητότητα μιας κανάτας.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, πραγματοποιείτε φιλτράρισμα υπό πίεση παρέχοντας καθαρό, ασφαλές και εύγευστο νερό χρησιμοποιώντας το νερό της βρύσης σε οποιοδήποτε μέρος.

89,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Με 30,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Κανάτα με φίλτρο νερού J. SHMIDT 500 από την AQUAPHOR.

Η συσκευή συνδυάζει όλες τις δυνατότητες ενός συστήματος φίλτρανσης κάτω πάγκου με το μέγεθος και τη φορητότητα μιας κανάτας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, πραγματοποιείτε φιλτράρισμα υπό πίεση παρέχοντας καθαρό, ασφαλές και εύγευστο νερό χρησιμοποιώντας το νερό της βρύσης σε οποιοδήποτε μέρος.

Η συνέργεια των μοναδικών τεχνολογιών της AQUAPHOR έχει ως αποτέλεσμα την παροχή εξαιρετικής απόδοσης σε μια φορητή συσκευή. Αντί για κοκκώδη άνθρακα που χρησιμοποιείται σε κλασσικές κανάτες φίλτρου, το J.SHMIDT 500 διαθέτει ένα ενεργό σύνθετο μείγμα με Aqualen™ - την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ίνα ανταλλαγής ιόντων. Στο στάδιο μικροφίλτρανσης η μεμβράνη κοίλων ινών HallowFiber πραγματοποιεί τελική υπερδιήθηση έως 0,1 micron. Κατακρατεί βακτήρια, παράσιτα, μικρόβια ανθεκτικά στο χλώριο καθώς και τη γύρη των φυτών.

Είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα φίλτρανσης νερού με ταχύτητα έως 1 λίτρο ανά λεπτό και λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επαναφόρτιση. Το σύστημα είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα χάρη στην κατασκευή του από μοντέρνο και ανθεκτικό υλικό Tritan™.Η φόρτιση της συσκευής γίνεται όπως ακριβώς σ' ένα smartphone: συνδέστε το στη θύρα USB που βρίσκεται στο επάνω μέρος χρησιμοποιώντας το καλώδιο (περιλαμβάνεται). Ενδεικτική λυχνία κατάστασης της μπαταρίας και του φίλτρου στον πίνακα ελέγχου θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων.

Αξιόπιστη προστασία από βακτήρια χωρίς χημικά

Το σύστημα J.SHMIDT 500 έγινε το πρώτο φορητό φίλτρο που παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό νερού με 100% αντιβακτηριδιακή προστασία χωρίς χημικά.

Το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο περιέχει μεμβράνη τεχνολογίας "Hollow Fiber" με ίνες μεγέθους μόλις 0,1 microns, το οποίο είναι 800 φορές μικρότερο από την ανθρώπινη τρίχα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μεμβράνη μικροδιήθησης χρησιμεύει ως ασπίδα κατά των βακτηρίων και των μικροβίων.

Μοντέρνα και γρήγορη ηλεκτρονική συσκευή

Επειδή το J.SHMIDT 500 συνδυάζει ταυτόχρονα διάφορους τύπους φιλτραρίσματος, απαιτείται πίεση έτσι ώστε το νερό να μπορεί να περάσει από το φίλτρο ενεργού άνθρακα και των πόρων της μεμβράνης μικροδιήθησης. 

Αυτό επιτυγχάνεται με ένα μικροεπεξεργαστή που ελέγχει τη διήθηση και ενεργοποιεί τη μικροαντλία ώστε η πίεση να απελευθερώνεται αυτόματα στο τέλος κάθε επόμενου κύκλου φιλτραρίσματος. Ο ρυθμός φιλτραρίσματος είναι έως 1 λίτρο/λεπτό. Η αντλία είναι απόλυτα μικροβιολογικά ασφαλής.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Το Tritan ™ αντέχει σε επαναλαμβανόμενη χρήση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πλαστικό.

-δεν θα είναι θολό μετά το πλύσιμο
-χωρίς BPA και όλες τις άλλες ενώσεις δισφαινόλης

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ

Το προϊόν μοιάζει με γυαλί αλλά δεν θρυμματίζεται.

-ελαφρύτερο από το γυαλί
-ευκολότερο στο χειρισμό κατά το πλύσιμο
-ασφαλές για παιδιά

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ

Τα προϊόντα που κατασκευάζονται με Tritan ™ είναι ανθεκτικά όπως το ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά είναι διάφανα όπως το κρύσταλλο και δεν θα χαλάσουν.

-το νερό παραμένει φρέσκο
-μένει διάφανο για πολλά χρόνια
-χωρίς οσμή

Το Eastman Tritan ™ Copolyester μπορεί και να ανακυκλωθεί.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Tritan ™ Eastman προδιαγράφεται από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ως ασφαλές για χρήση σε οικιακές συσκευές και συσκευασίες για τρόφιμα και ποτά. Είναι ανθεκτικό και σκληρό πλαστικό στη θραύση που είναι αρκετά ασφαλές για να το εμπιστευτείτε στην οικογένειά σας.

-Πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο έχουν προδιαγράψει τη χρήση του Tritan σε προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

-Το Tritan έχει δοκιμαστεί από τέσσερα ανεξάρτητα εργαστήρια και έχει αποδειχθεί ότι είναι απαλλαγμένο από οιστρογόνο και ανδρογόνο δραστηριότητα (EA free).

-Το Tritan ™ Eastman δεν περιέχει BPA και άλλες ενώσεις διφαινόλης.

Κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομίες της AQUAPHOR :

Αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης. Βελτιώνει γεύση και την ποιότητα του νερού, εξαλείφει την κακή οσμή και ''μαλακώνει'' το νερό.

Χρώμα : Λευκό

Συνολική χωρητικότητα κανάτας : 2,8 λίτρα

Διάρκεια ανταλλακτικού : 500 λίτρα ή έως 3 μήνες ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Ένδειξη ζωής του φίλτρου : ΝΑΙ 

Κωδικός ανταλλακτικού που έχει στη συσκευασία : JS 500

  • To σύστημα είναι οικιακής χρήσης, κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης θερμοκρασίας από 5 ως 40 βαθμούς Kελσίου, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

18636

Χαρακτηριστικά

Τύπος Ανταλλακτικού
Μεμβράνη Μικροφίλτρανσης
Διάρκεια σε Λίτρα
500
Χρονική Διάρκεια
3 Μήνες
Ένδειξη Αλλαγής Ανταλλακτικού
Ναι
Κόστος Αλλαγής Ανταλλακτικών
19,90
Τρόπος Αλλαγής Ανταλλακτικού
Κουμπωτός
Χρώμα
Λευκό
Χωρητικότητα
2.8 Λίτρα
Τύπος Προϊόντος
Κανάτες Με Φιλτρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
group_work Συγκατάθεση cookie