Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Aquaphor JS 500 Ανταλλακτικό Φίλτρο

  • Χωρίς απόθεμα
Aquaphor JS 500 Ανταλλακτικό Φίλτρο
search
  • Aquaphor JS 500 Ανταλλακτικό Φίλτρο
  • Aquaphor JS 500 Ανταλλακτικό Φίλτρο
  • Aquaphor JS 500 Ανταλλακτικό Φίλτρο
  • Aquaphor JS 500 Ανταλλακτικό Φίλτρο

Aquaphor JS 500 Ανταλλακτικό Φίλτρο

18638

Ανταλλακτικό φίλτρο JS 500  με μεμβράνη μικροφίλτρανσης κοίλων ινών που πραγματοποιεί τελική υπερδιήθηση έως 0,1 micron, για την κανάτα της AQUAPHOR (J. SHMIDT 500).

24,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Με 30,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Τα ανταλλακτικά φίλτρα αποτελούν την καρδιά κάθε συσκευής φίλτρανσης νερού.

Με τις καλύτερες ποικιλίες ενεργού άνθρακα και με την καινοτομία AQUALEN, τα ανταλλακτικό JS 500 της AQUAPHOR κατακρατά και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης. Βελτιώνει γεύση και την ποιότητα του νερού, εξαλείφει την κακή οσμή και ''μαλακώνει'' το νερό.

Επιπλέον το ανταλλακτικό JS 500 Το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο περιέχει μεμβράνη τεχνολογίας "Hollow Fiber" με ίνες μεγέθους μόλις 0,1 microns, το οποίο είναι 800 φορές μικρότερο από την ανθρώπινη τρίχα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μεμβράνη μικροδιήθησης χρησιμεύει ως ασπίδα κατά των βακτηρίων και των μικροβίων.

Διάρκεια ανταλλακτικού : 500 λίτρα ή έως 3 μήνες ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομίες της AQUAPHOR :

Όλα τα μέρη παράγονται από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα και είναι απαλλαγμένα από BPA.

Η διεθνής εταιρεία AQUAPHOR είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικών ινών για την επεξεργασία και καθαρισμού του νερού οικιακής χρήσης. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας της εταιρείας βρίσκονται στη Ρωσία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατάλληλο για φίλτρανση κρύου νερού από δημόσια δίκτυα ύδρευσης, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι μικροβιακά ασφαλές. Να μην χρησιμοποιείται για τη φίλτρανση, νερό άγνωστης ποιότητας, το οποίο δεν έχει υποστεί επαρκή μικροβιακό έλεγχο.

18638

Χαρακτηριστικά

Για Συσκευές
Κανατών
Τύπος Ανταλλακτικού
Μεμβράνη Μικροφίλτρανσης
Διάρκεια σε Λίτρα
500
Χρονική Διάρκεια
3 Μήνες
Τύπος Προϊόντος
Ανταλλακτικά Φίλτρα
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
group_work Συγκατάθεση cookie